Tagkártya


LESZ TAGSÁGI KÁRTYA KEDVEZMÉNYEK (folyamatosan frissítve)

 

– Jogvédelem: Kártérítési és felelősségbiztosítás büntető- és munkajogi ügyekben

A LESZ tagjai jogi védelemre és kártérítési felelősség biztosításra számíthatnak, akár munkajogi, akár büntetőjogi természetű perrel kell is szembenézniük. Az automatikusan járó biztosítás feltételeit itt lehet áttekinteni.

kartya[1][1]– Telenor kedvezmények

A LESZ tagjainak igénybe vehető a Telenor MAPLÉSZ-flottakedvezménye, a Magyar Polgári Légiszállítási Szövetségben tag érdekképviseletek számára kialakított három kedvezményes csomag. Alább olvashatóak a feltételek és az (bruttó) árak:

  • Az alapcsomag tartalmaz 171 perc lebeszélhető időt, itt 8,89 forintért beszélgethetsz percenként, másodperc alapon (továbbá 800MB internetet és 40 db ingyenes sms-t kaphatsz). A csomag teljes ára: 2485,6 forint. Lehetséges opció: 800 MB cserélhető 1,5 GB-ra, + 167 forintért!
  • A “korlátlan csomagban” 6,35 forintért beszélhetsz percenként, másodperc alapon, az alapdíj 360 perc lebeszélhető (továbbá 3GB internet  és 60 db ingyenes sms-t tartalmaz). A hármas csomag teljes ára: 3743,3 forint. Lehetséges opció: a 3GB cserélhető 10GB-ra, +1052 forintért!
  • Csak telefonálásra, pedig javasoljuk a 2286 forintos teljes egészében lebeszélhető (257 perc) csomagunkat, ami magába foglal 20 db ingyenes sms-t is.
  • Bármelyik csoportot választhatod, a telefonálás ingyenes a csoport tagjai között.
  • Mobilnet árakról itt olvashatsz: Mobilnet
  • Kedvezményes Hipernet árakat itt találod meg: Hipernet

Emellett akciók során kedvezménnyel vásárolhatsz új telefont!

Ingyenesen  Állatkerti belépő az egész családnak

Az év bármelyik napján ingyen látogathatod az Állatkertet Budapesten. A belépő két felnőtt és három gyermek belépését biztosítja, két alkalommal naponta.  További információ itt: Zoobudapest

– Euro Discount Club: kedvezményes vásárlás

A tagsági kártyával az EDC rendszer elfogadóhelyeinek mindegyike használható, ezek jelentős, jellemzően 5-30 százalékos kedvezményt biztosítanak tagjainknak.

Részletes lista a budapesti és Pest megyei elfogadóhelyekről itt található.

Országos információk itt érhetők el.

-Kedvezményes biztosítás

Tagjaink kedvezménnyel köthetnek, lakásra, gépjárművekre, kötelező (VIP), baleset és egészségbiztosítást, és jogvédelmi biztosításokat. Érdeklődj nálunk.

– Olcsóbb banki szolgáltatások

Tagjaink két pénzintézetnél, a Sberbanknál és az FHB Banknál is kedvezményekre jogosultak.
A Sberbank ajánlatát itt lehet hamarosan olvasni.
Az FHB feltételei itt találhatóak.