Érte szól a harang…

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy kedves barátunk, kollégánk, Pető Alfréd szíve kedden hirtelen megállt, a mentősöknek nem sikerült megmenteni az életét.

Alfréd 1991-ben kezdett a repülőtéri koordinációban dolgozni, majd az akkori változások idején, 2001-ben az operatív üzemirányításban dolgozott tovább (OPS). Ezt követően az AOCC –ben folytatta munkáját 2017-ig. Szabadidejében kétmotoros géppel repült, szerette a repülést.

Sokat tett a repülőtéri munkavállalók jobb helyzetéért: egyike volt azoknak, akik az új munkavállalói képviseletet létrehozták az LRI-nél, az RFDFSZ alapítói közé tartozott, majd a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet létrehozásának aktív résztvevője volt. A repülőtér privatizációjának idején, ő is nagyon sokat tett a munkavállalókat védő rendszerek létrehozásáért.

Alfréd 59 éves volt. Mindannyiunknak, családjának, kisgyermekeinek, feleségének, barátainak és kollégáinak nagy veszteség a távozása. Kedves, jóindulatú és keményen küzdő, kollégáiért kiálló, egyenes ember volt, akinek a hiányát már most érezzük…