Hogy a többség járjon jól

Ma kezdődik és péntekig tart a választás a Budapest Airportnál.

Ha az üzemi tanácsba a LESZ két jelöltje kap bizalmat, együtt képviselik majd még több dolgozó érdekét és felvetéseiket eljuttatják a cég vezetéséhez. Ez garancia arra is, hogy tapasztalt, tisztességes és következetes, jó szervező kollégák képviselhetnek majd benneteket.

Dragschitz  Zsolt

1990-óta dolgozom a BA Zrt-nél a Repülőtéri Operatív Üzemirányítás (AOCC) központban.

A forgalmi területeknek, a repülőtér fő tevékenységi körének régóta nincs képviselete az üzemi tanácsban, ezen szeretnénk most változtatni. Ez természetesen azt jelenti számomra, hogy más területeken dolgozó „BUD-os” kollégáim is bármikor felkereshetnek megoldandó feladatokkal, legyen szó irodai vagy fizikai dolgozóról.

sdr
Dragschitz Zsolt

Célom, hogy a felmerülő dolgozói javaslatok közvetlenül eljussanak az illetékesekhez, és az érdekérvényesítés megerősödjön. Ezen felül magas színvonalú, folyamatos tájékoztatást ígérek az üzemi tanács munkájáról.

Svájer Ernő

16 éve dolgozom a Budapest Airportnál a repülőgép üzemeltetési területen. A munkám során napi kapcsolatban vagyok a forgalmi terület és a FBŐ-n dolgozó kollégáimmal. Sokat beszélgetünk arról, hogyan lehetne jobban képviselni az itt dogozók érdekeit a céggel történő tárgyalásokon.

edf
Svájer Ernő

Ha a megfelelő támogatást megkapom a választásokon, sokat szeretnék tenni a munkakörülmények javításáért, a létszámhiány pótlásáért, a munkánk során használt eszközök modernizálásáért, és nem utolsó sorban a társszervezetekkel és a munkáltatóval létrejött kapcsolat javításáért.

Szavazz két kollégánkra, hogy lehetőséget teremts magadnak az őszinte, nyílt és következetes munkavállalói képviseletre.