Első körben mindenki a 800 MB-os alapinternettel rendelkező csoportba kerül át.

A szerződéskötést követően abban tudtunk megegyezni a Telenor képviselőivel, hogy a három új csomagból az oldalunkon „kettes csomagnak” (ez a „T1-es”)  nevezett csoportba kerül át mindenki.   A csomagárak részleteiről itt olvashattok: A tavaszi virágok illatával együtt érkeznek hozzád kedvezményeink, válassz közülük!

Az átkerülés időpontja minden előfizető számára a számlazárás időpontja.  A Telenor április 28-án indította el a váltásokat, emellett vállalta, hogy minden előfizetést legkésőbb május 26-ig áttesz a fenti csomagba.  Ezt követően lehet változást indítani, amit vagy a 1220-as számon, vagy a Telenor üzleteiben lehet megtenni. Ehhez meglévő tagjainknak csak személyi okmányaikra, vagy telefonos változtatás esetén adataikra és jelszavukra van szüksége.

Ha valaki egy újabb előfizetést szeretne venni a meglévők mellé, vagy egy új tag belépéséről van szó, új igazolásra lesz szükség tőlünk, viszont ebben az esetben már most bármelyik csomag választható.

finger-1002577_1280
(Fotó: Gerd Altmann)

Felmerült az a kérdés, hogy mit tesz a szolgáltató, ha az új csomagok esetén elfogy az internetes adatmennyiség. „A megjelölt szolgáltatáscsomagok havidíjában foglalt forgalmi keret felhasználása után a túlhasználati díj 0 Ft/MB, ugyanakkor a Telenor a forgalmi sebességet 32/32 Kbit/sec le/feltöltési sebességre lassítja.”

Másik kérdéses téma volt, hogy az „alap” „T2” csomagon kívül mindegyik csomag rendelkezik-e mobilnettel. A „T1” csomag 800 MB-ot, a „T3” pedig 3 GB-ot foglal magában. Mind a három tarifához a felsorolt kínálatból másik mobilnet is választható, de csak felfelé, azaz a kötelező mobilnetnél csak nagyobb adatcsomag rendelhető. A teljes havidíj ilyenkor a két mobilnet közötti különbséggel fog emelkedni. Akinek jelenleg nagyobb mennyiségű mobilnetje van, mint a „T1” tarifában meghatározott 800 MB, az az átállásnál is megkapja ugyanazt a mennyiségű mobilnetet, mint ami a váltás előtt volt, de már az új kedvezményes árakon. A mobilnet árakat itt láthatod: Mobilnet

A Telenor kérése, hogy május 26-ig ne menjen be senki tarifa- vagy internetváltással kapcsolatos kérdéssel az üzletekbe, csak azok, akiknek az április 28-óta elindult átváltással problémája van, azaz az előfizetése nem a „kettes csomagba (T1)” került át.

Szeretnénk kérni, hogy a váltással kapcsolatos tapasztalatokat, kérdéseket küldjétek el részünkre akár emailben, akár telefonon keresztül, hogy azokat a Telenor felé jelezni tudjuk, és az esetleges, nem megfelelő folyamatokat ki tudják javítani. Nagyon reméljük, hogy minél előbb sikerül a szolgáltatónak minden tagunkat áttenni a számára legértékesebb, választott csomagba.

Ha valakit esetleg érdekel, lehetőségként ajánljuk adatátvételi eszközzel vagy eszköz nélküli a Hipernet tarifacsomagokat, amelyeket itt nézheted meg: Hipernet

Barátsággal: LESZ